U bevindt zich hier: Home » Kwaliteiten

Kwaliteiten

Cosmetische Tandheelkunde beschikt over aantal certificatien waarbij deze het kwaliteit van het deskundige behandelingen kan tonen.

Keramische kronen en bruggen

Dental Education ACTA

De cursus 'De keramische kroon en brug: indiceren en prepareren - A en B' is gevolgd, 2 oktober 2009.

Aan de esthetiek wordt tegenwoordig hoge eisen gesteld. Momenteel zijn er diverse materialen en technieken om esthetische restauraties te vervaardigen. De keramische kroon of brug is hier een van en een ideale restauratie om een gebit esthetisch te behandelen. De cursus werd gegeven door de docent dr. M.C. Molenaar (specialisatie van het implantologie en esthetische restauratieve tandheelkunde,werkzaam aan de Esthetische Tandheelkunde te Blaricum.)


Implantologie

Nederlandse Vereniging voor de Orale Implantologie

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie heeft M.D. Koning, te Amsterdam gecertificeerd op het cursus 'Implantologie, het vervolg' (19 oktober 2009) Daarbij is er voor KRT 5 punten verdiend.

Mondfotografie

Dental Education ACTA

De ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) verklaart dat M.D. Koning de cursus Mondfotografie heeft gevolgd, verzorgd door ACTA Dental Education B.V. op 28 november 2009.

In deze cursus zijn de basisprincipes van fotografie behandeld en werd dieper ingegaan op mondfotografie. Uitgebreid wordt ingegaan op de voordelen die digitale fotografie dat de tandarts biedt. Tenslotte werden de verschillende methoden behandeld om beelden op te slaan en te beheren. Tijdens het practicum was er gelegenheid om te oefenen met verschillende camera's en belichtingsmethoden. Als laatste werden de gemaakte opnamen geprint, beoordeeld en besproken.


Gold certified CEREC Masterclass 2

gouden-certificaat

Brite Smile specialist

BriteSmile specialist

Waar zitten wij

Adres

Plantage Middenlaan 1-sous
1018 DA Amsterdam

Contact gegevens

  • 020 4204367
  • info@cosmetische-tandheelkunde.nl

Een afspraak maken?

Bent u niet tevreden met uw gebit? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© 2011 - Cosmetische Tandheelkunde | Algemene voorwaarden

Ontwikkeld door MUS' studio